Sosyal Bilim Söyleşileri

Sosyal bilimler alanındaki konular üzerine iki haftada bir gerçekleştirilen 45-50 dk sunum, 45-60 dk tartışma formatlı çevrimiçi toplantılarımız.

Düşünce Platformu

Sosyal ve beşeri bilimler alanında söyleyecek sözü, araştırma bulgusu veya iddiası olan herkese açık bir serbest düşünce paylaşım ortamıdır.

Platformda yer alan fikirler yazarına ait olup kaynak gösterilmesi ve bağlantı verilmesi kaydıyla alıntı yapılabilir.

Sosyal Bilimler Sözlüğü

Sosyal bilimler alanında terimlerden oluşan etkileşimli çevrimiçi sözlük sayesinde sayfamızda gezerken rastladığınız terimlerin üstünde 2 sn bekleyerek anlamını görüntüleyebilirsiniz.

Kitaplar

Sosyal bilimler alanında okumalarınız için güncel yayınlar ve başucu kaynakları önerilerilerini kısaca tanıtıyoruz.

Siz de önermek istediğiniz kitap için yayınlanmış örneklere uygun yazınızı kitap@sosyalbilimlervakfi.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

42 Etkinlik

Sosyal Bilim Söyleşileri

Düşünce Platformu Yazısı

Sosyal Bilimler Sözlüğü Terimi

Ankara Sosyal Bilimler Vakfı

Sosyal bilimler alanındaki eğitim ve araştırmalara destek olmayı ve bu alanda üstün nitelikli bilim insanı ve araştırmacıların yetişmesi için araştırma ve eğitim imkanları oluşturulmasını hedeflemektedir.

Düşünce Platformunda yayımlanan yeni yazılardan ve faaliyetlerimizden düzenli haberdar olmak ister misiniz?